Before/After school David- Mihai

In cadrul programului Before/After school David- Mihai oferim posibilitatea copiilor sa-si exploreze personalitatea prin actiuni si jocuri in care sa isi poata descoperi capacitatile si limitele.
Educatia personalizata, adaptata nevoilor individuale ale fiecarui copil se realizeaza prin intermediul lucrului in echipa si cursurilor care au caracter interactiv. Bazat pe cercetare si descoperire programul din cadrul Before/Afer-School David-Mihai vine in intampinarea dezvoltarii capacitatilor copilului de a fi creativ, maleabil si cu initiativa.
Bucurandu-se de reguli disciplinare ferme , aplicate cu blandete si intelegere, copiii sunt incurajati sa isi dezvolte abilitatile  de negociere, intelegand cauza aparitiei unui conflict, acceptand si respectand diversitatea bio-psiho-sociala acelui de langa el.

bfschool

Obiectivul nostru principal este:

Dzvoltarea, sustinerea atitudilor si convingerilor morale ale fiecarui copil cat si responsabilizarea sa.

Orar zilnic:

12.00 – 13.30 – Venirea copiilor/ Activitati recreative indoor ( fiecare zi are caracter specific, lectura individuala, jocuri de relationare in grup, dezvoltarea abilitatilor artistico-plastice, auditii, vizionari, discutii libere pe teme nou aparute, Clubul de limba engleza) si outdoor .

13.30 – 14.00 – Masa de pranz

14.00 – 15.45 – Efectuarea temelor

15.45 – 16.00 – Gustare

16.00 – 18.00 – Activitati optionale/ Efectuarea temelor

Motto-ul nostru este: Invatatura, Socializare, Distractie

Alegand Before/After-School David-Mihai alegi:

  • Pregatirea temeinica a temelor
  • Atentie specifica fiecarui copil, in functie de ritmul propriu de dezvoltare
  • Cadru propice dezvoltarii capacitatilor de relationare si comunicare
  • Program flexibil
  • Activitati optionale diverse

In cadrul David-Mihai EDUCATION, copiii care acceseaza programul Before/After-School  cat si cei din exterior pot accesa Cluburi de excelenta, pentru Matematica si Limba Roamana, incepand cu ora 18.00. Aceste cluburi sunt sustinute de cadre didactice specializate cu experienta vasta de predare.