De ce David Mihai?

Grădinița DAVID-MIHAI oferă copiilor într-un mediu sigur, o experiență de înaltă calitate, unică, în care jocul/joaca le va permite să exploreze. Descoperind se vor bucura de toate experiențele de învățare !

Credem în promovarea independenței și încrederii pe care experiența o poate oferi fiecărui copil în dezvoltarea sa viitoare, pentru că fiecare copil dispune de un potențial personal uriaș, care așteaptă să fie descoperit, susținut și dezvoltat!

Ne dorim ca la DAVID-MIHAi efortul pentru minte, acceptarea emoțiilor și descoperirea acuității simțurilor să ajute în dezvoltarea copilului de azi, viitorului om de mâine.

logo-gdm-4

Avantajele copiilor ,,David Mihai"

Avantaje

  • Promovăm stimularea creativității.

  • Valorificăm potențialul nativ și promovăm tratarea inidividuală a fiecărui copil.

  • Încurajăm unicitatea, eliminând rivalitatea și încurajând dezvoltarea prin propriile forțe.

  • Învățare prin experiență/experimente.

  • Participăm împreună la cele mai bune experiențe de învățare!

Facilitaţii

Proiectat și construit special pentru a oferi condiții de dezvoltare specifice fiecărei vârste , spațiul grădiniței , dotările și programul oferit conferă copiilor posibilități care îi vor permite să își dezvolte latura psiho-socială, atât cu ceilalți copii, cât și cu adulții cu care intră în contact.

De la 1 an , Grădinița David- Mihai prin și sistemul special creiat pentru perioada anteprescolara, prescolara, scolara si Before school/After school oferă alternativa petrecerii timpului într-un cadru special gândit și organizat nevoilor dezvoltării fiecărui copil.

Curtea grădiniței dispune de jucării menite să dezvolte potențialul unic al fiecărui copil și promovează încurajarea descoperirii prin joc.

Terenul propriu de minifotbal situat în imediata vecinătate a grădiniței, oferă posibilitatea practicării unor activități cu caracter sportiv (minifotbal, handbal, etc.)